Што би и кажале на форумџиката над вас? Убо ме потсети да ги сликам новите што си ги купив Леле душе фала ти за анализата, уште еднаш, се лигавам знам, ама ме разнежни
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аууу ќе ни поставиш слика? Мило ми е што ти се допадна анализата Базирана е на долга и макотрпна истражувачка работа
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас сакам таква анализа ...а можеби и ќе имаме шанса да се изанализираме во 4 очи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Женоооооооо....ум4ѕ8‘&*%ОГХЈГБХЈДЅ%&‘... паднав Сакав да кажам, ај на кафе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе има, ќе има и други анализи, ама да помине некое време за да ве изанализирам убаво. Пирамитке сите заедно ќе пиеме кафе... в Охрид
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јеее сакам сакам а може и со кајче да си повесламе а? Или на педалинче. Ќе треба да избереме капитан лаЃе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нема потреба да се мачите да избирате капетан лаѓе, еве јас ќе бидам По купач ами како.
Што би и кажале на форумџиката над вас? По купач, а јас може доле и парео да одвалам, да не ми биде на видик телевизорон што го влечам позади мене ко старо купуем
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aбе шо ќе ти е сеа телевизор... Па и да е таков, ја знаеш онаа со староста добива на квалитет
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја мајката, мислиш со зрелоста? Станав ко оние 50годишните осетливи кога ќе кажеш - стари
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хола бејб. Одамна те немам сретнато по темиве...јок.А и на чет не те начекувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Крејзи, кажи и на Маца дека ме искараја. И се повлеков, да не им сметам... Иначе, бацка до тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кој те искарал мор цуцо? Ааа многу работи не знам јас овде... Крејзи,и јас сакам,и чекам...ама ќе дочекам.