Што би и кажале на форумџиката над вас? Гледам нова си... Епа, добредојде! Се надевам на добра дружба.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога сакаш. Слободна сум. п.с. шемата е у 19ката и екстрим... твој избор кај одиме.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу се сложувам со твојот потпис. Ама ептен. Упс, дер ис а капкејк абав ми.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааа, ќе видиме за тоа до крајот на денот. Во ПМС фаза сум, не викај двапати за позитива.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кој спомна ПМС? Душе, уште ли не се укочи од толку виткање? Јас денес ќе покушавам вака да се превиткам (ахам, да важи)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако ако нека дува, нек ме луфтира. Боље да луфтираме него да миеме нели?
Што би и кажале на форумџиката над вас? А како би рокнала една ласта, со онакви подводни звуци налик на кит, знаеш де кој ги праи тие Али не знам да рипам лаааста! А стварно, што ми пушти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј! А многу сакам! Прашај ја Катакомбана, дали после се нафаќа да праи со мене ласта