Што би и кажале на форумџиката над вас? Чие газе те интересира, ова над мене или моето? А твоето, каде?
Што би и кажале на форумџиката над вас? У комшилук, кај мрзливите. И јас мрзлива, да се совпаднам ко камелеон. Твоето, твоето...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па падна предлог на една моја луда другарка да сме иделе у - Нишка бања, епа може таму Сеуште не знам, јас и планови - скарани сме, све спонтано. Може и јас кај тебе во комшилук ако примате друштво во клубот, затоа што мрзливост из мај мидл нејм деновиве, буквално
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид, каде во Нишка Бања на лето Него дај кажи и на Тренди дека не станува збор баш за газиња
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг ти затни ушите не гледај Е како не?! Не се трактори, газиња се
Што би и кажале на форумџиката над вас? Море моето не е баш газе, повеќе е некое мини телевизорче него газе - газе ме асоцира на нешто мало, бебешко Ливинг, што се жалиш мор ти , не си жива ако не се вмешаш во муабетот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е добро Харалампие зашто ми вика газе Лажго, гарант сака да ме искористи! Аааа оние за у камп приколка, односно за пред камп приколка? Може, и моето тука негде е, Џеј Ло нешто, дечки, разбираш Ливинг си има спомени едни кои и се болни, ама јас не смеам да ја издадам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе остај го ти Харалампие, ние нив со к*р место ку*е , а они нас обратно со газе место газ
Што би и кажале на форумџиката над вас? море јас имав добра прилика да го видам гзето на сеси...не е газе...г'зиште е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aх бре Мистери, кажи им- само не ти дадов да го удриш телевизорчето па да проработи, што би рекла Пирамида
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па да се затресе сликата Мистери, не измислувај, не те личи, ја као демек не знам а? Што знаеш ти шо све знам јас?
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе остај шо знаеш ти а шо знам јас....за тебе се облака ли у фустанче до пич?