Што би и кажале на форумџиката над вас? Јао болане, ми се стемна ко видов дека мензисот ме распенил, па ми иде пена низ уста да си пуштам од болки. И така. Ќе се пенеам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дузи (за пена забавата) Е јас не одам... Изгорена сум Ај убо да си помините пенасти да станите.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кој кој? Торте, не секирај се, очекувам глупава забава, нема журкасти ефект кај планираниот ДЈ.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скопје вс провинција, моментално мислам статус кво е работава. Ќе видам кога ќе се вратам вечер. Која пена парти ?? Таман со пена да скријам што има да се скрие на мене.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа уште ли работи темата? Блесава работа Ајде сите да се насапунисаме по дома, и ете ти пена парти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерлин, остај ја ти неа, мачка очи за пена, за да не видиме дека крие винце во фрижидер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе фрчат кога ќе отидам на пивофест. Сега имам (не)апашка лична карта, главна сум.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Арно било винцето, знае таа лисицата. http://zazabava.com/crveno-vino-namesto-teretana
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ма какво винце, јас коктели ќе си пијам после Мистери, од кај се убаци пак ти сега
Што би и кажале на форумџиката над вас? на тебе само 1 ти е доста....кај збориш у множина тука? м? или планираш глупости да праиш, па после 2 коктели поубав ќе ти се гледа тој мажјакот? доста мрчиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па морам 2 да испијам, инаку ќе треба цела вечер да ролам Каков мажјак бре? Јас мрчам? А ти што се к*рчиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? тој шо планираш да праиш нешо со него оваа вечер....или девојка е? абе на мода е тоа сега, а ти по модата си знам јас мрчиш него шо...шо к.р ти сметам ја сега а? и ќе се ку.чам зш можам прашај срце
Што би и кажале на форумџиката над вас? што сега, се исплаши дека нема да ти стаса винцето? Прашај Леле овој пак се убацил