Што би и кажале на форумџиката над вас? За винцето не се секирам, ќе стаса Него....дај една титка мор!
Што би и кажале на форумџиката над вас? доста ма ти....немој да почнам да ти се убацувам на секое мислење ај топ си
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти си топ! Кис4е со 4етвор4е и со кромид, самоооо немој да ми ставаш буЊАковец!
Што би и кажале на форумџиката над вас? julie aj kazi i na ovaa sesi da prestane da mi se kacuva..................................na zivci
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мистерии Ќе и кажам ама па и ти немој не прозван да и се убацуваш у шема Ај мило биди послушен како што си убав
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахах добро си знаеш !!!!!!! ќе се научиш на ред YES MI LEJDI
Што би и кажале на форумџиката над вас? Причај кирилично да те цео свет разуме бре! И со број4иња ако може по6то ни6то вака не ве разбирам Него, ај да се прскаме бе!
Што би и кажале на форумџиката над вас? кажи и кажи и !!!!! и после јас сум се мешал оваа пирамидата у секоја манџа мора да е веѓета дај култура малце... ај јас бегам.....овај не бегам, полека ќе си излезам, ќе си ја запалам колата и ќе си идам на излегување...млад чоек му се шета....а вас ве оставам да џаболебарите топ сте кисс4е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе и кажам не се нервирај бе срце Ај убав помин и ти кажав акција само ... не збори многу ... Кис4е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Секој нормален човек кој не иде на џуниор журки, искача после полноќ нели?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе шеташ и ти ? Мислам, после полноќ, не на Џуниор парти. Мистери ме претркал. Убаво ти рече Пирамида, нема што.