Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд, остај го, нема одбрана, па почна среден прст да дели Џули, овој многу некултурен а
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џули, бикице, ја и ти, на бинго да отидевме? Вајлдче дури и ти покасно? Аууу Мистери боље да не види ова Леле каша попара! Ај да се прскаме сите!
Што би и кажале на форумџиката над вас? нее добар си е он Бик у душа ... а се знае ние какви сме дами и џентлмени Пирамидо не сум баба ја па на Бинго
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лин ти сега бирај. Бинго, клуб евентуално винце или џуниор журка од која наскоро треба да се вратиш веќе?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мммм гледам во пусулчево, вели - нема таква опција - Вајлдче жао ми е, ќе мораш на Бинго со нас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ставај шеширот, никој нема да те познае, ако добиеме бинго идеме на шанк! Ај да те видам сега
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па кога не сакаш да одиш на бинго Вајлд, осеќам дека те фати клетва од Мистери
Што би и кажале на форумџиката над вас? Која клетва? Фингерот ако е во ред е леле сирот он штуКа сега Вајлдче седи си со нас, ќе играме бриџ сега
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ауу пазете се со мене, опасна сум за карти. Како иде, кој нема среќа во љубов - има во карти. А таа со фингерот не беше напишана за мене.