Што би и кажале на форумџиката над вас? Нанананааа се кријам позади дрво! Леле колку годинКи имаме ја и ти? За Бинго не сме ама за прскање со пиштоли бе?
Што би и кажале на форумџиката над вас? А да дојдеше ти на винце Пази ова без вино е вака забавно, со вино тек не знам - на лијани ќе се бесиме изгледа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ухх да Сеси .. на по еден Орагзам или секс он д бич Мор сис јас 4 ти 2 имаш ... за нас е тоа нормално со пиштолче на вода у рака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај ќе одам на журка и за едно полаа саат ќе се вратам. Џулии, ме претрка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Секс уит д бич па после и он д бич, јас секакви варијации трпам на тема коктели
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лин не слушај ти сега душо Ај убаво да си поминеш, јас идам да отворам винцето, па не можам веќе толку да се смеам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е сега јас ќе си одам морам де, во живот Џули ма испоштова, срцка таја
Што би и кажале на форумџиката над вас? И од мене Ливинг имај луд провод Девојки добра ноќ ... нека продолжат други повелете