Што би и кажале на форумџиката над вас? Дузи бре! Ај нек ти биде, и мојов пирамидлест г’з те поздравува
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас па те планирав топлес да се сунчаме догодина едит: Пирамидо не ЛАФИ ного
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде догодина па во Аеродом на базен сите заедно едно феминско сунчање ќе му удриме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми иде да ти го пукнам балончево и да те испозалепам цела Тоа од милост мислам,да не ме сфатиш погрешно,ја љубов така изразувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е шо догодина? Сега демек не може да се сунчаме? Мис тебе по ванила аромата ќе те намирисам кај и да си и ќе ти напраам БУ!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хо хо хо, балончето не се тач никако! Кидинг, и јас мислам дека во ретките моменти кога ја изразувам милоста дека ја изразувам на многу немил начин. Едит : Ете, една пирамида е побрза од две. Шта чеш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу јасно Ништо овошно немам по дома а овој што го имам е превкусен