Што би и кажале на форумџиката над вас? Ани,ај види во оноа карактерот на девојката дали те погодив..Ти ми се падна да те опишувам..
Што би и кажале на форумџиката над вас? мистериус убав помин вечер,мила си ми,да бидеш најубава во хавана
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Oхохохо и те како си ме погодила. Докторке повели на Дорина.
Што би и кажале на форумџиката над вас? annii, многу добар аватар, ме асоцира на убави утрински моменти...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лоли, не сум те приметила на форумов, се надевам дека ќе станеш активна форумџика
Што би и кажале на форумџиката над вас? секогаш си искрена,тоа ми се допаѓа кај тебе,но поретко сакам да бидеш тажна мила.поздрав
Што би и кажале на форумџиката над вас? блубери грешка си ме сватила,анннни имаше проблем со мускулите, не јас хахахахх. за тебе се најубаво.и како ти се допаѓа кавадарци и гроздоберот?
Што би и кажале на форумџиката над вас? оф леле да така беше.Ама ниту јас нема да одам на гроздовер во кавадарци,туку во кочанско Мици продолжи со прекрасното расположение