Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу ти нешто во последно време се изгуби а ? Те немаше, те немаше знам јас Здраво Лепааа, како си денес ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? не се губам, го мрцкав задников во море упс здраво и на форумџиката над мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абре не го крстив, видиш заборавив Незнам како Мерлинке, добра?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Машко или женско е мачето ? Кажи сега, одма Пинк ќе ти измисли некое именце
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е баш да ти кажам за Стојче размислуваме со сестра ми ама нема да го биде, може Трајќе ке го биде Едит-гледајте му фаца на аватарчево мое може ке ви дојде инспирација
Што би и кажале на форумџиката над вас? Наќе Едит- Марамке јас знаев дека со Кавадаречки корени нема шанси човек да не е убав. Само велам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамо ај мор и ти помош, некое креативно А Ѓезве да го крстам? Едит-Наќе мош ке го биде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке еве едно модерно, кажи им таму-МИЦИ На тоа ме асоцираше фацката