Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас тебе првпат те приметувам во друга тема, освен во Каде е подобро да се студира
Што би и кажале на форумџиката над вас? Come stai ogi-bellezza И кај ти е другата штикла (ова не знаев како е на италијански )
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи каде се твојте милион долари ако треба помош викај.. Прв пат бидејќи оддамна немам напишано некој пост на форумот..само ве читав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уште не можам да сконтам од кај си ми позната....абе дечки, ти у телевизија да не работиш а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пак не ја сликав Пирамид школката Ќе мораш на збор да ми веруваш дека е убава и таа како тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=Wdqo9aO0fyo Еден утрински поздрав!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не сум повеќе е*ачиште Абе тоа е, завидл’к, на комшијата козата да му цркнит, то сакат...ги знам јас.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид, мојата школка е поубава- ко срце е, нека ти е мака тра ла ла ла ла
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ми е, мене ми е тесна а тоа е предност во некои случаи Овај, школката де пак звучи двосмислено, ти се плукнам у јазикот!