Што би и кажале на форумџиката над вас? какви афери бре? идам утре за охрида града на гости кај ливинг......а вие дебатирајте тука колку ви се тесни...............школките
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па шо не дојде да се поздравиш како културна девојка....здраво мистериозен јас сум гоу, како си, шо праиш....нели дебатираме цело време да не се срамите да пријдете на мушки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ау да бе! Гета и славниот илинденски калабалак во Охрид - ко преживи, причаче
Што би и кажале на форумџиката над вас? E дури сега ќе се заклучи дома и не излегува додека не се вратиш во ск....со кој памет бе сакаш да ја гушкаш ти неа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Душе, богами ќе ти треба панцир- сите не освои, сите сакаме да те гушнеме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти мори, покријај го тоа газот, како не ти е срам да се засрамиш! И кажи и на другаркати Пирамид да ми објасни што има двосмислено во тоа што школката е тесна? А на Ливинг местенка ќе и направиме, ќе и појдиме сите Охрид и сите масовно ќе ја изгушкаме, нема да знае што ја снашло
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сес мор, не се прај на 3 и пол само затоа што твојата школка од Спаркс е срцлеста Спарксице, ти ако не разбираш, јас ли да ти објаснувам? Еј ај ќе и праиме изненадно Бу баба БУ гушкање! Сакате
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле ја замислувам Ливинг што фаца ќе направи кога ќе ја нападнеме сите Спаркс, што ти смета мојот газ мори ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти па, да ме потсетиш да ги сликаме школките, паметот кизнај кај ти лета :? Ама кажи бре таква, тесна е А за газот немам ништо против, страв ми е да не ти изгори на сонцево, треба после да вртам број да дојде да те намачка со крем против изгореници И гледаш другиот ден на некоја Охридска телевизија: Нашата граѓанка Ливинг Глам беше нападната од група непознати напаѓачи, кои верувале или не, пристигнаа, ја изгушкаа и си заминаа Ај да си легнам, не сум спиена
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе има ударна вест на Ohrid news Јас Ливинг ја замислувам какво изненадено фациче прави кога ја напаѓаме - стадо жени бреј! Мистери, срце бе, право џентлменче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мистери, нема потреба да правиш таква жртва- веќе имаме доброволец, само не знам дали ќе издржи, а Спакрс Пирамид, какво џентлментче бре, тој е џекче