Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако биде веста објавена на Морис од страна на Јован, подготвена сум да се жрвувам и да бидам нападната Почнувам да ја испраќам поракава, ова беше за Сеси, и не одговарам ако се појават пред мене 5-6-7 души, блејм ит он д интермец.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па види сега, треба да се види, да се провери, ама јас мислам мисијата мачкање на газот со крем ќе биде успешно извршена. Можам и да се кладам, ако сакаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Колективен одмор, со луѓето у А1. У Турција отидоа, нели да ги видат Шекерезад и Онур. Или Хајрие
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас стално кога ќе те видам овде, прва асоцијација ми се кученцата мали бели слатки од аватарите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Заборавив кај ми е линкот од далматинчето што ми беше во потпис.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^Дејзи Добро сум и јас, и ќе дојдам да се бањаме во базен! Кели...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се мислев, се мислев што симболизираше знаменцето на твојот аватар... И ми текна Поздрав до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Доколку не прочитав во еден твој коментар што ти означува корисничкото име мислев дека се викаш Викторија. Инаку, поубаво би било доколку си го напишала точно зборчето (Vittoria, мислам дека беше ).