Што би и кажале на форумџиката над вас? Да. Епа сега, си можам, кога не си размислувала на време, нека ти е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aбе исто ми е Vittoria се пишува, Vitorija се слуша Ех тоа шахот зараза ми беше едно време
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас сакам шах, ама бргу почнува да ме мрзи да седам долго време на едно место и да бидам тивка (да не сум досадувам на противникот). абе близнак... тоа ти е... И кога ми здосади почнам да играм без да мислам, па нормално почнувам да губам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде на спиење тогаш. Да не дојде ред да заспиеш пред компјутерот. Спојлер Еве вака
Што би и кажале на форумџиката над вас? ах што убаво те дува ветарот на сликата, ккамоли да ме мавне сега еден таков ветар.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aјде сите на спиење, што е ова! Срамота! Ќе спиете утре до 2-3! Па ќе го преспиете животот, ќе ја оставите младоста пред компјутерите!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да ти кажам искрено можда е 4 саат ама младоста не ја жалам на убави места си ја оставам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахахахаха... еве уште една како мене... јас ги избркав сите на спиење и сега ќе си дремам сама.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене цело лето вака ми поминува, неможам да заспијам додека не се раздени, а потоа да се разбудам додека не се стемни
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ex... јас чекам да се раздени за да си легнам, ама пак во 12 сум станата веќе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марси колку ти е убава атмосферата на аватарот Која книга ја читаш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ауу и твојата е многу убава. Отсекогаш сум сакала да посетувам часови по јога или медитација, да си го смирам духот.