Што би и кажале на форумџиката над вас? Зек зек дадуле, зек зек зек дадуле! Кај ни ја снема Цеце бе? Ми недостига!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа кога не ви се допаѓа нејзиниот стајлинг, ќе си замине девојчето, што мислевте вие
Што би и кажале на форумџиката над вас? Доста мор со рускиот...нишЧо не те разбирам... Бај д веј која е Цеце
Што би и кажале на форумџиката над вас? A koja e Цветелина Јанева ...веќе се фрустирааам.... koлку само ништо не знам.. О Ливинг хелоу...евО ти гушка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пробај со друг пребарувач Лолита, болје да не ја знаеш, бугарска фолкерка е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не врвит интернетот Ми велит сајт нот фаунд Плус 45 е! Шо ќе врвит?! Кај мене Џимејло - врвит Ама кога ќе почнеме д се прерипуваме ко на долга магарица, човек крајот да не ви го фати. Оп стоп Гоу - и ништо друго не приметувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Гоу, а гушка ќе може ? Мерилин мор, ај не го вреѓај Гмаилот Е Пирамид, кај улета ти, ќе се откажам од праќање на постот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Таа е, јас ја пеам дадуле, зек зек зек дадуле! Ц ц ц козлич, долга магарица, јуууриииш!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Само јас ли не ја знам таа зек мек ? Не ни сакам да ја знам Мили ми се ушниве тапанчиња не сакам да ги изгубам