Што би и кажале на форумџиката над вас? Може можеееее давај!!! Него, пробав јас на три пребарувачи, не бре не сака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ало бре! Кај се наредивте сто души ццц. Јас и пишам на Гоу, то уште три се сменаа. Ливинг, пробај со четврти.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џимејло од Ливинг е негде џенем појден, абер нема да се врати, па го бараме Ливинг остави му благо да видиш како ќе се врати. Ама пази ти да не го изедиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спаркс мене не ми е до шала дојдено... Ак останит вака засекогаш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама финта напрај му, од дабл седум дена, остај му го само лепчестион дел.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Амор колку си била паметна ти. Чек да те попљукам. Пљук, пљук, пљук.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ааа на плажа...немаме енЅеро во Скоје...а на градска не одам па ако треба да се стопам...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тебе сакав да те прашам нешто. Со диетата како си? Се зголеми бројката на изгубените мешиња?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ Абе градските плажи во Скопје не се за сончање и слични summer-related работи, но навечер има добри журки. ^ А да ја прашаше прво како е, не одма диети и слично... Ццц, (не)култура...
Што би и кажале на форумџиката над вас? А да ми пратеше првин една гушка ко по ЛП што знаеш, па да се караш после, бива?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра сум, добра, фала на прашање...ти ноќен шетачу што се губиш...т.е.кај се губиш Мерлинке си продолжувам јас со диетата...имам само едно спојлерче, не e многу страшно, подносливо е ...а за килажа не сум се мерела ама според гардеробата иста сум си, значи некаде 59-60.