Што би и кажале на форумџиката над вас? Чикааа не се секирај све ќе си дојде на свое место...и понашај се како тебе ти одговара а не како другите очекуваат од тебе Jас се извинувам редактирам дека со скај во исто време сме пишалее Скај како со дечкотоо?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти беше од Неготино или згрешка? Од кога го стави овој аватар неможам да се сетам која беше..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала срцка на убавите зборови..Истото важи и за тебе..ќе си се тешиме двете меѓусебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да,Ани,од Неготино сум..Да не треба нешто,ракија вино,што сакате тоа.. Инаку,Џули,ме потсетуваш на некоја глумица...И имам некоја претстава за тебе дека си многу убава девојка!
Што би и кажале на форумџиката над вас? леле значи вторпат ми се случува погрешно да протолкувам твој пост
Што би и кажале на форумџиката над вас? гоу....ја ценам твојата искреност на форумот.....браво за тебе забавна си ми!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? секогаш се восхитувам на твоите постови, -за гоу анннни честита камера срцко,многу видеа со дечко ти