Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидо кафе, кафе не сум пиела И згора на се’, читам сега пак дека пиење кафе те прави здрвен и нефлексибилен... ама уште ми се пие бре Одам да си сварам, после ако скршам некоја коска ти ќе си крива да знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Yawn не сум била на одмор, ќе идам сега во петок или во сабота, ама во нашата "мила" Македонија. Девојки јас ве частам едно утринско кафе... И мене ми се пие ама јас без друштво неможам да пијам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Си сварив не берете гајле за мене. ЛГБТ што ти значи корисничкото име?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене ме немаше од проста причина - прво полагање државна матура,а после веднаш заминав на одмор да наполнам батерии. Сега сум тука и како нова! Ливинг наздравје кафето
Што би и кажале на форумџиката над вас? дај врати тоа сонцето у охридон......таман се заканив ќе идам на плажа заврна...... Спојлер еба.е тоа скржавите охриЏани не ви го зимам сонцето
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве го само што излезе. Се разбравме, друг пат ако ти прави проблеми кажи му да излезе, речи Ливинг ме пушти.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ееее така сега може да одиме на плажа (за саат време некаде) thank you Living
Што би и кажале на форумџиката над вас? еми врнеше пола саат некаде....за у ох праиме муабет....а ливинг не се дава бе, вика не, јок, не се давам јас, ќе чекам груп хаг иначе нема, не добиваш нишп