Што би и кажале на форумџиката над вас? Не знам дека си од ох.....не дигај прашина !!!!!! па кога спиеш до 1 саат сигурно нема да видиш кај шеташе синоќе а а а ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг мор, какво кафе да си направам- ладно нес или турско со млеко ? Ми се пие кафе за да се расонам, ама не знам какво... Мистери, пак си улетал- појде Охрид и им го расипа времето на луѓето- срамота
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ам по чаршија... Ти немојш да ми одговориш ко Ливинг? Сеси, искарај го!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лов мор, многу си брза- ќе не шашардисаш , а ќе го искарам, еве сега го вадам камшикот
Што би и кажале на форумџиката над вас? шо ма камшик????? а ја да го извадам камшикот па да се насмееш од уво до уво м?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ееееј шо убав камшик! Спаркс прашај ја другарка ти од кај и е, јас и ко каиш ќе си го наметнам Него душо вчера те мислев - како сум си ја рокнала Marchin' In од One Republic, мислам дека ме мразеа комшиите....па да не претерам, едно пола саат Лов, шта упадаш бре?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? СесилијО, другарка ми Пирамид ме праша да те прашам од кај ти бил камшикот планирала да те удри едно тримилионипетилјадишестотинитриесетидевет пати. Јас уште толку А за ова која коинциденција, вчера ја слушав Евелин и си викам, еј кај ми е другарка ми сега Не бев дома, инаку ќе ти пишев А, да ти се пофалам немој да кажуваш на никој, можно е да одам кога ќе дојдат Хрватска
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лов е натрапникот Спаркс мор, ова е за тепање, не за друго Пирамид, не направив турско, жешко ми е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега летово се на еден фестивал на едно место кое ќе ти го шепнам по ЛП, па може и јас ќе одам - ако не киднам на одмор до тогаш. А кај се у Хрватска и кога? Сакам и јас! Ако е изводливо, сакаш да се дружиме? Па Сеси прво го ставаш како моден додаток па после КША КША! Изненадување
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе ја знам јас таа финта, не се секирај , а мистери го виде камшикот и му ја здувна Сакам и јас на Хртс бре
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тебе не ти текнува ??? Еве натрапник си, редактираш- додека да постирам ти мењаш пост
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мистери го снема имаше еден цртан кај што киднуваа со залет, ти текнува? Е така некако кидна Епа чекам инфо од Спаркс па ајде - да се организираме, јас сум за
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас така го замислив, како инстантно странично го снемува од кадар Ама и Спаркс ја снема, се нубари нешо и таја
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чекај ќе се пуштам на четот од ФБ (Замисли), оти чепкав овде нешто, полна ми беше папката и сега горе ми стои -1 кај писменцено. Значи ако не расипам нешто не сум жива. Ај хелп тие што знаете
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спаркс, тоа е затоа што некој ти пратил лп, па ја избришал Лов, никој не ти се лути- ако сакаш да игрш играј а не, кажи му, искарај го и такви работи да пишуваш- следи го муабетот, а не вака- секој ден не бркаш од играта и после сам не се игра нели