Што би и кажале на форумџиката над вас? Никој не ти се љути, не се секирај Лов Него речи и на таа над тебе, дека тоа значи дека некој праќајќи и порака се предомислил и не ја пратил - нека не се секира, ќе исчезне. Ок ова Керберов над мене све кажа дури да испратам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Шо мори коски и кожа ли сум станала За Сеси ова. Пирамитке сакаш да те спакувам во куферот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче, а за каде треба да го чекираме куферот? Ај обратно, јас поголемка сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче, нема ништо лошо што си ослабнала, само некако чудно ми падна- не сум навикната да те гледам толку слаба, мислам дека се повеќе од 3 кг тоа е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мистери, пиле, не ми се лути ама кога ќе видам - што би и кажале на форумџиката над вас - и веднаш после тоа - Mistery - те замислувам ко Боки13 Со вуитонка во рака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид, луда си А мистери, не сум љубоморна, немам потреба- морав нова дупка да си правам на каишот од што ослабнав Вајлд
Што би и кажале на форумџиката над вас? на тие над мене сите: улави сте многу пишете вртам по 10 страни да си видам што ми кажале мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа кога не си во тек Треба нон стоп да си тука, нема паузи правење
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти си улав што вртиш 10 страни. Можеш само да си кликнеш во „Пребарај ги мислењата на корисникот“ кај тебе на профил и да го надеш последното во играва. Ливинг како е времето во Охрид? Другарка ми се жалеше дека заладувало.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Арно си е сега ништо не му фали. Ц ц ц ц овие Скопјаниве само да се жалеле
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлдче, ние само муабети што им пуштаме на Охриѓани - ам тоа е, сакаме на комшијана да му цркнит козана! На ти бубка, као Сергеј Бубка