Што би и кажале на форумџиката над вас? LesbianGayBisexualTransexual да го ставам во потпис за да научите?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нема да е на одмет, осеќам секој пост под тебе ќе биде истото прашање
Што би и кажале на форумџиката над вас? Jас си мислев момава има Ел Џи телефон и е од Битола па затоа е така ООооо отидов Спојлер Се смеам бре, знаев дека е нешто со тоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спаркс а Реинбоу кога имаше роденден сите и’ испраќаа торти со геј знамиња, ама гугл е крив
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жено те молам да прекиниме за вечерва, стомак ме фати од муабетиве со тебе Ти над мене, не ни замерувај те молам, Ливинг не е крива, јас ја пореметив цел ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спаркс кога ќе дојдеш во Ск ќе те носам во Manhattan да пиеме по еден два три четири пет шест Manhattan
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нееее Мимс јас не пијам Спојлер Спојлер А бидејќи ќе останам 2 дена, вториот ден пиеме по мој избор. Бива?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Остај ги, на форум се дујат, во живо сите се зајчиња пуфкасти .
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ни се пие, ни се спие. Уште од 9 часот сум ококорила овие очињата си мислиш некои обврски имам. Од септември само ќе се сеќавам на овие денови. Се да сум наопаку значи.