Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога денот ти започнува со мислењето на Дузи, има знаци дека ќе биде убав ден, да не подречам. (пу пу)
Што би и кажале на форумџиката над вас? All That - what? Мене на пример All That Jazz ми е омилен филм, а ти што си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вчера легнав во 00.05 часот, односно 5 минути после полноќ поминуење и во 4 кога фати да ме дрма глава, кога рече - боли! Не ме карај мор
Што би и кажале на форумџиката над вас? Друже Сеси, како си денес? хахаха Првенствено ме потсеќаш на критичар за војничкиот став хахах Имај убав ден лепотице
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама признај дека имаше ефект - таква секси девојка, застанала мислиш заклетва ќе дава во АРМ , ама сега новиве слики се супер Јас средувам слики и се мислам што да готвам денес Имај убав ден и ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас мислам некои лесни тестенинки со некој зачинет сос Тоа ми се јаде, па тоа ти кажувам. Имаше ефект, имаше- фала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Mене толчени пиперки со лук ми се јадат Ќе си направев, ама многу секси мирис има после, бегај А Сеси ако те кара пак те сака. И мене ме кара па ме сака најмногу, кажи Сеси? Џули, кај си бе ти, ич не те гледам по темиве..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакаш јас да ти напраам? На филм ќе те сликам А одамна не сум сликала на филм Спаркс и викаш ти така се си примаш а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе ги објавам, до после Што, кој прима , а ? Сакам мор, сакам на филм
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па од страна на алкохол, се примам вистина... Само да се потсетувам друг пат да спомнам дека е од страна на алкохол, да нема вакви фаци после
Што би и кажале на форумџиката над вас? Читај таму у Зини земјо, голтни ме, да се смееш малку Да, да мора мора! На филмчич една фотоСЕСИја да удриме Ех па ти па, а мене уште ми е срам да му тропнам на шефот, мислиш ќе заборави што видел?