Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј партизанке! Оти бре не спиеш ајде трк у кревет, да не речам мрш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ла ла ла ла ла...утре не сум на работа ...тек во понеделник...три дена одмор...плус кај мама сум Ти мила, утре пак а, пази шо глеаш на монитор, пази се од хефе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со хефе денес мудро се избегнувавме. Незгодно мене, незгодно на него, или пак си наби комплекси, не знам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те замислувам како шпиунски низ врата ѕиркаш дали е во ходник и трчаш....шпринт Еј..замисли утре те праша...а тоа чудото кај се купува ...за поклон ми е... Љубам, како си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оф леле Каринче ја рипнав несакајќи...поздрав девојки, бегам да сонувам се додека не почнам да го живеам сонот И девојки, пуштајте Сити - даваат музика од 80те и 90те - топови!
Што би и кажале на форумџиката над вас? и тогаш некоја будала, ќе го спомне ко на шала, твоето име а JA без глас, ќе те проколнам, што незнам да те преболам !!!!! (фингер) ај сеа добро утро
Што би и кажале на форумџиката над вас? Љочк, ми падна на раце фб твој. Не прашувај како. Ама пак ми беше срам да те аднам. Си викам-не, ќе дојде време, ќе се дружам и со ljubam. Big hug!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми се допаѓа што го гледаш светов со вистински очи, низ очилата на реалноста со рамка од сарказам. Ретки се таквите како тебе, па секоја ти чест.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дупе! Добар јутар! Секси ми улета, а јас на Сеси и викам дупе Секси! Премногу добар пост во СДК, и стварно е така - станавме зависни од вифи и чуда
Што би и кажале на форумџиката над вас? На кого бе ти дупе. Не знам како некои живеат за фејсбук. Се што прават, прават за фб: се сликаат, сите песни што ги слушаат ги објавуваат секоја 2ра минута, се што ќе им падне на памет оп! - ајт на статус, со кој седи, каде седи, како седи, зашто седи. Морам да скролам едно дваесет минути дур да дојдам до нешто квалитетно. Инаку, фала.