Што би и кажале на форумџиката над вас? Па не знам кој други теми, за никоја не сум „дорасната“, сум немала искуство така ми рече една феминка... А и мене ми е глупо, да пишам во категорија брак, или работа.. И онака овде не се бројат мислењата...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па добро бе Љубовче, не си земај веднаш се присрце. Имаш јас мислам солидни категории, можеби не брак/семејство, но музика, филм, кафе муабети, ехее... Се надевам дека ќе те читам некаде, наскоро.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жито Лукс - леб - диета - не прашувам. Убав аватар, бај д уеј. Како ги наоѓаш само.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Болно, тешко и жешко Ти како си ми, ја осветли тиквата Ако не дојди да се сликнеме Те Знаеш дека не те заборавам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас чекам уште малку да се спремам за излегување Ќе се фарбам кај и да е деновиве - не мава веќе на црвено мор Ти уште се мислиш? Јас 10 пати се исфарбав додека ти да решиш да смениш фарба
Што би и кажале на форумџиката над вас? И мојата фала богу не мава на црвено веќе толку, се осветлува од сонцето кон подобро иде Со што ќе се фарбаш море, чекам извештај преку ЛП Едит: Ајдее ме претркаа сите, Мимс и Лав имајте убава петочна ноќ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мор Мимс, види што убав аватар имам Каринче сакаш од пијалоков, кога веќе точам?