Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде сега мирни двете, Лов ќе се труди да повеќе да се вклопува во муабетот, а Сеси нема да вика. Да ја вратиме играта во нормала Сесо сега и јас ќе си пуштам латино
Што би и кажале на форумџиката над вас? не бе, јас само така си се глупирам може ќе го расипам времево
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле Гоу, ја се испричавам Еве бакнеж за извинување Смајли, како си Гоу, додека да пратам пак ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кажи и на Гоу дека и се заблагодарувам на комплиментот и дека ептен ме копка да ја видам како изгледа. Коктелски другарчиња сме ние, плус ми се чини имаме некој ист забеган смисол за хумор
Што би и кажале на форумџиката над вас? само ти изрази желба и јас ќе се појавам да ме видиш и вечерва ќе пијам коктели ај со мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? паааа не многу жестоки, така летни освежителни сакаш со тебе по едно а? а? а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам нешто овошно, ама и со тревки и одозгора едно портокалче. Не мора алкохолно, се начукав со апчиња
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не можам, апстинирам периодов Пробај го оној на Мимс вчера што и го пишав, нема да зажалиш. Бреј само за тоа правам муабет, бетар од професионален коктел мајстор сум.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џабе, кога не знаеш да ги правиш Мене следен за пробување ми е вриштечкиот оргазам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти нуб си, ни вриштечки оргазам не си пробала, мене нашла да ми кажува. Оди нуб еден, покријај се, ти во муабет за коктели ќе расправаш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ме закопа мор па шо да правам, со нешто полесно пробувам- прво Секс на плажа, па после вриштечки оргазам, или не треба така ? Душе, како си