Што би и кажале на форумџиката над вас? ааааа срц најзаљубенка си ни ,и одвај чекам да побегнеш до охрид онака на викенд поздрав до градот под исарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е сум ме залажа тоа кучиште фала ти докторке , ќе забега тој во градот под исарот па ќе виде шо го следува Ти читам си се напунила енергија од вчера Ти посакувам уште многу такви ноќи!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мистериус, ја виде мојата замисла на мене за тебе во темата Ми личи на... ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала ти за тоа што така ме замислуваш Иначе мене ти си ми ептен симпатична девојка. Mислам дека баш можам да се погодам со тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај веќе си имам замисла за тебе инаку немав прилика да ти кажам , ама аватарот ти е многу јебозовен
Што би и кажале на форумџиката над вас? хаха ја секад со паметот таму сум ама со ветерот надвор атмосферата баш не ми се праи таква Ама нема проблем ти дои кај мене па заедно ќе си се убедуваме дека сме таму
Што би и кажале на форумџиката над вас? Милаа неаме уште многу уживање уште до среда и што те нема на мсн?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе ајде на камени мост ќе си поставиме лежалки и ќе го слушаме Вардар и ќе имаме пред се добра миризба.