Што би и кажале на форумџиката над вас? Ливинг глам. Ќе ти кажам дека си ми многу интересна за читање. Оригинална и уникатна. Продолжи така...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тука сум ја. Немат кој да ме приметит. Арна и ја. Малку поднастината и подизнервирана ама арна.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле, твојов ник ме потсетува на Развигорче. Можеби требало така да си го напишеш, баш кул никче. Пу, како не ми текнуваат вакви работи кога јас треба да си измислам ник.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќути Дузи, сега кога си го гледам никот, си викам кај ми беше паметот- барем со голема буква да си го напишев името
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас би те гушнала и би ти кажала дека умееш преубаво да „си играш“ со зборовите. Обожавам да те читам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд, те читам и не можам да поверувам колку си паметна и зрела за годините. Не се менувај девојко, супер си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти благодарам Сеси. Многу ми значи ваков коментар од искрена личност како тебе.