Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај ми текна да спомнам дека ме потсетува на ветре Развигорче, го удавивме девојчево. Инаку, секогаш сум се прашувала што ти значи тоа Д ејнџел... Дали Ангелот, дали првата буква од твоето име или Девил - ејнџел ?? Тешки филозофии наоѓам во никовиве.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со помош на орбитрекот, ги мазнам и ги рамнам, малку да ги заоблиме, нели.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тоа ќе да е, нешто како Тhe one and only Ти како си ми, добричка? Каде на факултет?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас мислев дека Д-то на почетокот од никот ти е првата буква на името.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Wewe Wајлдче, многу си сwатко Ама чекај, не се зезам, стварно, само без она W-то
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитче ма кога ќе ме носиш во Париз со тебе да јадам благи кифли? И да ме носиш кај чичо Елие Сааб да пробам едно фустанче? И да ми раскажуваш твои дешавки додека пиеме винце на Монтмартр? А би ти кажала дека ти ги обожавам утринските постови во ск
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе бараме само да не’ носи да пробаме фустанчиња или подобро нека ни купи а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? И вие, ама сте лоши право и фустанчиња сакате - па битна е дружбата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси битна е дружбата, ама ако сака да ни купи Сааб нема да се буниме А сака, осеќам.