Што би и кажале на форумџиката над вас? Богами Море гледај еден згоден момак што сум ви постирала тука низ темиве....зајдов јас, место да спијам, се возбудувам тука на сексоповикателни спотови
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пу,за малце Пирамитка ја испуштив. Жено,да не си ти ќе се откажев одамна од форумот (не дека сега сум нешто активен,али боље ишта него ништа,нели? ) Ики,добар аватар.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама јас не те испуштив тебе Хаха фала фала, е сега тебе не можам да ти постирам сексоповикателни мажи ама ајде, жени и онака имаш во изобилство низ светов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Го поминав лимитот и не можам веќе „Do you like me now?“ да ја гледам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? ова понизно поклонување, во јапонски стил, не како на приредба Мона БлагодарЈА. Него да си легнев не ќе беше лошо, лека ноќ Мона и до сите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пиши на ју тјуб 'Do you like me now, with all this make up on?' и ќе ти се отвори една девојка на почетокот во кадар. Не можам да ти пратам линк, ме зеза нетот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас ќе си пуштам сега... Не е добро може да ми падне.................карактерот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле сама сум дома и само ми се причинува нешто, почнав да халуцинирам! Брат ми си излегол, пет пари не дава, јас дома сама! Ладна пот ме облива од страв!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле. Се испобркав,as usual. Лепа,корисничкото име ме потсеќа на Лепа Лукиќ. ЕДИТ: А сеа требеше тебе... Во правење ми згрешиле боја на коса,де. I am born to be blond. Вајлд има најдобри аватари! Ваљда оти ме палат црвенокоси.