Што би и кажале на форумџиката над вас? Требело-не требело, мене уште ми е страв, мор Вајлд! Леле како 5 години да имам! Мамоо не оставај ме дома појќе сама! ( и на мама и кажав нешто, ако не е на форумов ) ЕДИТ: Не, не сум јас ниту ЛепаЛукиќ нити Лепа Брена! Јас сум само уба многу!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? се надевам дека брзо ќе ослабнеш,и ќе се осеќаш поубаво во сопственото тело,без комплекси, и ќе чекориш гордо со дигната глава, пред оние што до вчера те вреѓале
Што би и кажале на форумџиката над вас? Mака си е мака, што ќе праиш Aма тоа не го спречува човек да биде среќен
Што би и кажале на форумџиката над вас? бас како сатор усте да го раскацкаме саторот од работа уф, одма на перверзии ми иде паметот сто сум јас значи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aми како сега дур сме млади, после ни сатор ни кревет, ќе ставаме вилици во чашка со вода пред спиење
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако го бараш Јоне, ич да не го мислиш, убаво му е, кај мене е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Speak for your self. Јас златни заби ќе ставам Оп оп, Пирамидата пред мене истрча. Да му речиш на харалампие да те приберит малку.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Moри жено, ме пресмеа со поздравот- сликовито објаснето, нема што Ама од каде Јоне кај тебе, мор ? Душе, ај да не се караме, полека малку
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве го бе, му ја тапшам ќелавицата, кутриот ни трепки нема Кажи како сме си прошле а?! А?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оти мори не ми кажуваш што сонуваш, да треба од други другарки да разбирам, м? Паднавме од смеење со Пирамидана вчера за сонот твој Те замислив каква би била во таа ситуација и уште посмешно ми падна А Пирамидана не ми ја задевајте, ако го има сонувано она што го мислам, наспана е, среќна и задоволна Нели другарке?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе супер стигнавме, а сега изгледа јас треба да продолжам како сме пробувале фустани а ? Спаркс, јас денес да знаеш што сонував ќе се пресмеете, ама ај ќе си ќутам, само ќе кажам дека евакуирав луѓе од зграда, па шетав со еден дечко низ светот бевме и кај Пирамид и го праша типот што работиш он вика ништо- и јас викам он уште се истражува себе си и умревме од смеење и да не продолжувам, опфаќаше Цигани, цркви, Кинези и т н
Што би и кажале на форумџиката над вас? Има ли бе тој Ели дуќан у Париз или не? На пишанка да му зееме два - три фустани по чоек, а? Ајде Сеси организирај не, мислам дека нитуедна нема да се буни Пак ли си сонувала нешто?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зошто мислам дека до пред малку на Циганите им имаше дадено уште едно почесно спомнување во постот? Или заматен ми е погледов? Пирамидо пак пред мене... ќе даде на рати со чекови од Македонска Банка
Што би и кажале на форумџиката над вас? да не ми го рчка Jоне, да не и корнам руси коси, па после ветер да и ги носи......... ќе се чешла пирамид ко дедовцине после, од едно парче коса ќе се зализува на цела тимба, со запци од чешел од позади бичеш секси мај ас