Што би и кажале на форумџиката над вас? Лудо мори, какво визуелно претставување си направив сега, не знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Душе, во право си, јас си ги почитувам нив, нема што Него ако го продолжам поздравот осеќам дека Јоле ќе добие другар- Роле , а ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сеси, не и го р’чкај Јоне, ја глеаш колку е агресивна оваа Лудото - ќе не терала ќелаици да зачешлуваме Јас искрено се исплашив, убава ми е косава, и мила ми е, а Јоне нек и стои И нека и смири живец пошто останавме без коси сите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас па читам со Ливинг сатор пишувале и умот ми појде на оние саторине ножовине на сабји што личат и дека планира да оди масакар со нив да прави А да си одев да си легнев оти и онака не сум спиена?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чекај кажи ми дали е се во ред со тоа што требаше да го земеш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? тогаш таа косицата доле ќе ја кубам (ако е обрастена ко на Tрендафила наравно) влакненце по влакненце со чкљ чупалица да те боли повеќе нешто во панк стајл ќе ти ја направам и мозе и троа боја по вкус да ставиме, се зависи од партнерот, али ја би црвенокоса, нај јебозновно е
Што би и кажале на форумџиката над вас? зашто не знам што требала да земе пирамид или не знам за кој станува збор, тумби-румби е темава
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да бе, и Го ја скокна, немој да се занесуеш дечки, полека малку Го, само тука ми е интересно, по темиве слабо некако
Што би и кажале на форумџиката над вас? Деееевојченце Уајлдченчееенце Бееееело беееело! Вееееесело! Добро бе ја тука песна и пеам вие мало го најдовте па рипајте ајде козлич. Ц ц ц ц - Лудо све ова над мене да депилираш, абе ич!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех па ти со оваа груда не е тешко да си топлес, со дланкиве потфаќам и шибам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Eј Cеси таа путката на аватарот која ти е??? Hемој да е мојата путка, ќе има ќотек! Cе си мислам дека е таа вајлд фала вајлд! за малце фалеше да одам на концерт на бон џови, ама бидејќи им знам само 4 песни, не ми се исплатеше, а ми текна на тебе, дека ги сакаш да беа AEROSMITH и те како ќе отидев за бонот не ми се дава јак бон паричен купон гоу шо работеш мор, дек си, арна ли си Jас малце на струмички, мојата друга половина од гените леле темава е ко дрога море, еднаш пишуваш, за секогаш ќе се распишуваш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кубете си се, јас тазе депилирана сум. Лудо си требала да ме земеш, јас ќе те научев.