Што би и кажале на форумџиката над вас? а твојот ник не го сфаќам. D'Angel, as in... The angel, на нигга акцент, или?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Си најде конечно аватар а? Ај со здравје, со среќа, за убо за арно.
Што би и кажале на форумџиката над вас? благодарам не ми е и овај многу убав ама додека не најдам подобар овај ќе ми стои Ти како си ??? Од кога ти се роди љубовта кон балетот ???
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еми тераме некако За балетот не знам точно кога ми се роди љубовта, од малечка сакав да гледам балерини, и од секогаш ми биле поим за женска убавина и грациозност :geek: И пробував по дома, ама испаѓаше ко ова зајчево од Мерлинка што го имам во потпис
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ова морав да се исповедам некаде дека ми е досадно. А за Зума, нетов е прееспор.
Крјези Лејди, од 19:00 сум тука. П.С. поубав е вака насловов со надреден знак над и-то. Желбава се` да е перфектно кај мене никако не може да исчезне. Пуста вага.
Mи се допаѓаат многу твоите постови , дури имаш еден од моите неверојатни 16 лајка Ама да те има повеќе на форумов инаку ќе се караме
Kад доџем у велеса града, ќе идеме на кафе! A ако сме секси и ослабени, моземе и до Cнупи дееееееееееее