Знаеш дека благодарение на твојот град, сум била најубаво облеченото дете у мое маало, море у цел Чаир? Онака нескромно да си признаам ама што да праам Не знам мајка ми кај ги наоѓала тие фустанчињата ама од Штип биле
Не станав сега. Пред 15 минути станав. Да видиш кога се разѕвоне телефонот во 12:30, брат ми сосе кревет ќе ме џитнеше од тераса. Кое црно кафе, очи не можев да отворам.
Пак точка не си ставила. Ајде нема веќе, ветувам. Сега на интернет ќе побарам дали има некоја таква болест, како што е мојава.
Слушнав дека сум била гушкабилна Нејќам феминска гушка, сакам во живо Вајлд, аман пак и ти за една точка ли си, еве Мистери цел ник згрешил, ти за една точка
Ќе ти дојдам бре, само да најдам некој што иди натаму Инаку одам сега нови наочари за гледање да си купам, пак nerdy
Кога и да влезам на темава, се осеќам ко да ми намачкала мајка ми лепче со еурокремче и јас повторно се враќам пред зграда, на љуљашки да си играм со другарчињата и ви се убацувам - - кај сте бе дечки?
Ја прочитав анализата за Ливинг и можам да ти кажам браво- така убаво ја долови неа, предизвикувајќи во мене бура од емоции- на момент ми се замаглија очите од што ми е толку мило тоа суштество, а на крај ме насмеа со невладината организација за колачина- само ти можеш така убаво да пренесеш емоции црно на бело
со кој памет бе ти кажуваш дека си јадела стоби флипс? ај сеа да ми пратиш ДЕЛИВЕРИ да ми донесат зашто ме настрви