Што би и кажале на форумџиката над вас? Багувче,многу си ми интересно Така те замислувам како некоја кул, насмеана типка. Што знае што сака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Bokicka, многу ми се допадна твојот коментар во темата Што би му кажале....
Што би и кажале на форумџиката над вас? не,овој ме се допаѓа многу позз до тебе штипјанче,се гледаме во Angels
Што би и кажале на форумџиката над вас? Спичлес..побрзо да се опоравиш..за да можеш да си шеткаш по цел ден со либето
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кога и да ја отворам темата секогаш на тебе треба да ти пишам имај убав ден!
Што би и кажале на форумџиката над вас? мисице, па кај си бре човек? те снема и тебе и ани и докторката
Што би и кажале на форумџиката над вас? Што бе еве ме жива те нема се изгубиии А бројче тука сум јас цело време не сме се погодиле изгледа
Што би и кажале на форумџиката над вас? не ми цркај пааа ќе си одам јас за пп се спремам ти си пи*ка те сакам душо......
Што би и кажале на форумџиката над вас? и ти мене муце....ама реков дека ќе почнам полека полека да се откажувам од форумот...ама некои форумџики ми се мили па морам да ги читнам...те сакам срцко