Што би и кажале на форумџиката над вас? мила сум ти јас, знаааам те сакам и јааас и да ти кажам полека , полека и јас се тргам настрана, на помладите останува светот нели
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е сеа најдовте да се тргате коа ја станав поактивна Ве сакам и двете јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? фалаа срцкооо цела на тебе сум аа и ме потсети да те искарам за сликите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисс повеќето пати кога ќе ја отворам темата на тебе треба да пишам Па што да ти кажам, кога се си знаеш . И ти си една од моите мили девојки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу ми си интересна и мила, мислам дека си многу весела, откачена и секогаш добро расположена девојка, некако ми си секогаш позитивна и те замислувам секогаш насмеана
Што би и кажале на форумџиката над вас? хах...ме насмеа со тоа за аватарите.. бтв трета смена...ама уште малку ќе седам... ПС. И ти трета смена?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ангелче ми недостигаш,немој да ме заборавиш.мила си ми.поздрав