Добра ти вечер и тебе Енџл. Тенк ју. Немаш потреба од секирации Крејзи. Колку што изгледаме опасни, толку сме добри.
Крејзи, играње од 10 до 5, имам воспаление на мускули. Ракчево пак над мене.. Инаку немаш потреба да цитираш некој над тебе
Извини, таква сум јас, се мешам кај што не ми е работа... Идам, само дај адреса... Старбакс, части едно кафе.
Добра сум Старбакс. Ти? Инаку ти благодарам, и мене многу ми се допаѓа како уметник (пејачка). Спојлер Поздравче! Енџл ич ли нема нешто ѓаволско во тебе? Ми се допаѓа банерот во твојот потпис. :up:
Абе има, има... ама онака, си се правам добричка (подобро поминуваат тие што ја знаат само мојата добра страна )
Марамо за вниманието што си го посветуваш ... Гледам по темана растураш секој ден си во поинтересна и поинтересна комбинација :up: . Средена од глава до пети ... Шминка и штикла ма туто комплето .Мене ме има таква мрза фатено абре тоа не се опишува . Цел ден сум по пижамчиња . Ми даде инспирација да земам да си ги тргнам пижмиве и во акција .. Сите ми се по одмори ма не е фер абе одам сама утре и на шопинг . Ти ме натера да знаеш