Жабетинко, јас често го употребувам она од филмот со Ештон - треба да бакнеш многу жаби за да го најдеш својот принц, само во овој град сите се мислат дека се е*ени аристократи И после си викам, па имаме ние едно жапче на форумов бе! Како си ми ти?
Пфф.. па тоа сината крв им проработи на сите баш ради мојов сој. Од кај мене се испурјачија сите до еден, па стана ко епидемија ве фати и вас људите... а велев јас на време се бара принц. Го фаќаш за м*дињата и готово. А ете ти сега лоши облаци надвиснаа, сината стане тренди.. и е, од сите жаби само ја зелена останав. Него ќе велев, ма од два дена поминати на село, ја знам дека нема сино у мене! Јас сум ти селска жаба... само не ми давај копач, не ме бива за орање, не ме бива за наводнување, не ме бива за садење, овци пасење, крави молзење... ама за шетање боса по тревичка, мезење јаболчиња од дрво, селски мезанл’ци ехе А и што ќе ти барање принц Пирамидо... денеска секој е Ел сењор сењорисимо ел принчипе... само место на бел коњ идат на бело магаре. Мое е магарето да си знаеш.. фетиш ми се Ти барај си селанче, поарни се.. така имам чуено (згора на се они се уствари од тие правите принцови )
Јас не барам, тие мене ме наоѓаат Него што е ова „испурјачи“ јас мислев само Мистери го употребува зборот
Oд коа знам за себе и зборов го слушам... пурјаци сите до еден.. цела младина се испурјачи. Од тате и комшилуков на нас се пренесе.. Скопски бре треба да си е нашки
Кај си мори невесто? Од кога не сме си пишале И не туку ми го кривете Охрид оти тешко вас, ако не ви чини не одете. Море море море значи
И после се лутат дека им бегаат туристите во странство... Абе на море поевтино ќе поминеш отколку во Охрид.
Ааааа штом е така, јас ќе одам само душето да ја видам, и уште некои фини личности и си одам за Грцка! Бре бре лепо друштво се збрало, кај си ми Спарксице, кажи речникон ама е добар а?
Па не одиме мори невесто, оти не ни чини- ама сакам да одам на јога со една охриѓанка- заедно да уживаме во тишината, а тебе не те земаме, нема да ќутиш ти Ангелот, во право си И нејзе и го пушти речникот мор, ццц ај сите нека знаат А да ја земевме душето кај нас, поефтино ќе поминеме