Јас па изгорев да идам со тебе на јога И оти да не го покажи речникот мори? За мене што убаво погодено си е, ама ти само за тебе сакаш, никако другарка ти да разбери срам да ти е, јазк. Пирамидке, што кажам повеќе и тој ме провали Да ме видеше вчера сама си се смеев, како некоја будала Џули таква е што да и правиме, ама пак ја сакаме
Оваа Сеси ич не прати што пишуваме по форумов - па вчера во СДК ставив линк, мислам, хелоуууу Спаркс, ќе идеме за Охрид? Ќе пијам од Охридско водата, шо да праам кога се толку скапи, будалчиња! Џули епа ај на здравје нека ми ти е! Е баш ми се пие и на мене да си знаеш
Џули скапо е по Охридов, ама кај баклавине е ефтино, таму ќе се частиме уууупс еве ја истрча Пирамидава
ВажиТ! Душе Пирамидо ти набави поголемичка цевка ... за да можеш тора појќе да пивнеш од ензероно А јас ќе си трошам, ефтин е О'рид бее
Ау не! Не пијам, скопјани мочаат у езерото Абе не е ваљда една пијачка да кошта 300 денари?! Ај ќе си јадеме баклава може? Ливинг како ја испофали баклавана, уште сега лиги ми течат, а притоа ич не сакам баклава, замисли Џулс.
Ич не не прати, од што е вљубена изгубена како малку дури е Ќе идеме, ќе идеме, јас и онака атентат му спремам на едни келнерки, нерасчистен бизнис си имам со нив А патем мене што ќе ми правите вака дека не јадам благо? Кај ќе ме депортирате?
Благото мене ќе ми го дадеш И ај не биди прилепчанка- пишувај им , Јас ви викам Струга да појдиме, таму поефтино е, од економска гледна точка
А замисли Пирамитке и јас не љубам баклава ... Ќе јадеме од америчкини крофнички а? Спаркси девојко па где си? Како је? Уф Сесилијо пак се умешуеш! ..... Ajdeee i Dusevo sega Ред девојки ред
Дечки, ние не се вмешуваме, туку вие сте бавни ,сега јасно е :geek: И душето убаво кажа, не за џабе има жичка од Влашка Маала, има да одиме Струга, да не` честат!
Ауу не спомнувајте ми амерички крофни, јас ги нејќум Прегорено масло, мрснотии на кило, плус мириса на километар кога ќе поминам оттаму Ќе се погодиме де на нешто заедничко, има една малечка слаткара кај што прават најубави торти. Таму може? На Спаркс ќе и’ купиме сладолед на стапче. Сеси договорено, за Струга паѓа договор
Оооо може! сакам и јас кремасти торти, баш ми се пријаде Него, сакам во Охрид а Спаркс со дотичната имам и јас нерасчистен проблем, многу ме нервира една келнерка од тоа местенцето, ама уф! Ептен и тоа Леле овде човек не постига ни да трча бе! Кратка стаза со препреки све Мист
Сите се наканивме во Струга, непоканети си закажавме, домаќинката Мерлинка кога ќе прочита коса ќе и се крени За вас не знам, јас планирам Ивкова слава да правам
Eпа да ве поделиме јас и Мерлинче,пола кај неа,пола кај мене? Јас веќе пратив јавна покана во темата Базен,која сака нека доаѓа наваму,на нашиот преубав базен во Неготино!