Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуф4е треба да почнеш да ги наплаќаш толкувањата на соништата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мацеее многу добра девојка си била, ретки се таквите. Секоја чест И жал ми е што не слегов тогаш да се запознаеме, мислев ти ќе дојдеш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не е проблем, баш ќе ми беше мило ако можев да ви помогнам, ама ете уште помило ми е што си средивте се како што треба. Јас мислам дека те видов надвор, седеше на соседната клупа, мислам деке беше ти Ај нареден пат ќе пиеме кафе, да си ја видам собата, таа соба ми е омилена 403
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мацо мори Мацо ах мори Мацо Имам една другарка Маца и многу е вејка , заборавена е и се вака и викам Тебе те гушкааааааааам оти ми се чине дека си добра , секаваш си пишевме на чет
Што би и кажале на форумџиката над вас? немој да се нервираш толку, појди и удри му еден шамар на дечкото ќе ти олесни, па може и тој ќе сфати со кого се чепка Шала на страна супер си ми