Неее знам! Ме учеа многу пати, со фанта, со кока кола ама пак увлекуем некако, внатрешно ждригам Еј многу сум тапа! Ќе пробам да научам, може плескавицата и кока колата природно ќе ми помогнат ама не обеќавам ништо Замислив како ги реметиме луѓето кои поминуваат со натпревар у гласно ждригање, кутрите!
хахаха....ама мора да сме седнати таму кај што има доста добар промет на поминувачи ај идам јас да доручкуем плескавица и кока кола и да почнам да вежбам
Крејзи, парите стварно не можат да те гушнат кога си осамен, ама можат да ти купат некој да те гушне (шала, а можда и не )
Не, не, не... свежа сум џоа кошута (скратенка од ко те шута) ...ама нечу бре да работам...ќе се легачам
Дремам Џули, дремам...немам друга попаметна работа... Ти што правиш...оди малку во политика, растурај, па да те лајкнам
Лолитке и легачењето е работа бре. Кре, кре Џули, затоа мене тешко ми на душава, ко за повеќемина. Тоа јас да ти фаќам разно разни сигнали од сите страни на иста фрекфенција сум вклучила тоа радиото Хелоу Пирамид... лесковачка кркна ал не кркна?!?
Кај тебе кога ќе ја најдам тоа оградата у боја и љуљашките у двор Се друго ќе ти одговорам приватно Оооо Жапче, не кркнав, ако почнам да ја кркам газов до Монголија ќе ми порасне