Ќе ја најдеш ти...ај знаеш ти те бива во орентација... Ја кркнав гиро...едно пет-шеснаесеет...не поштуев диета на одмор г`з мислиш џоа табла О Искро..преку ред...хелоу шмизл
Море нека е табла, само нека не стане руски телевизор- дупли екран.. е тоа веќе не знам. На Дискавери ќе се гледаме едни со други, како ни ги рецкаат, ц’к тука малце, ц’к таму малце Туку еднаш, не се признава во земја Дебеланија да не прејде у навика
Лолитке преку Tаска ми е од политика! А ти ако ме лајкаш и сакаш да ми лајкнуваш постови повели, на било кој во било која тема можеш Zabo me prejde ama ako ... mor ja i ti sme negde u slicna situacija
Zhap4e ајде нели планираш да го смениш аватарот? Не дека не е личен, таман работа Анѓа да не е лична, него онака да не освежиш малку
Уф Скорпионке, коа ве гледам некои од вас како си ги мењате, па се појават и некои други слични никови ме буните сите... се прашувам кој е кој Ајде за атар твој, ко така.. ќе ја мењам Анѓа, а не би!
А, не Скорпионке, тоа јас би на остатокот од Фемина да им оставам простор Лајкни ми го ова мислење... ако можеш Леле ме брзате ептем бре Да бе стратегија смислуваме сега, ЛП на сите, до десет лајкови во ден ве молам иначе ќе ми се насолзат оченцава едит: Ливинг ме потсети бре, коти Лас Вегас блескаш Скорпи
У Ливинг, клај си го ова, лична ќе си мор ко нееста Едит: Не Скорпи антипушач сум, ама се некои такви слики бе ми се свиѓаат... у претходен живот изгледа сум
Исто е бе. Фала за советот вчера, помогна, се покри. И не ми вели памет за другиот пат, оти пак нема да ми дојди