Мори згоднушо, убавушо Ти ја видов фотката во модни критики што ја имаше постирано ај-јај-јај guapa, pero que linda estas Најти биче боље Јас само сакав комплимент да дадам.
Фино фино Марамке ти кажувај што си купи на шопингот Гевгеличанче како си ги поминуваш последниве седмици од распустот
Грасиас ми керида, есто сигнифика мучо пара ми. (Појма немам дали е вака, ама горе-доле се надевам дека е јасна реченицава). Многу сте брзи бре луѓе со враќањево, како стигнувате.
У Bella (Беља на шпански), не само што си убава него богами и ко беља изгледаш баш точно го кажа Алал да ти е мори Марамке јас треба цела година да шетам да си бендисам цели три пара чевли
Кај мене ти е љубов на прв поглед. Или ми се допаѓаат веднаш и ги купувам или се мислам за нив па никогаш не ги купуувам
Жапче супер овие денови многу забава Ти како си?Инаку мора да ти речам дека многу се навикнав на аватарот од Анџелина па сега со овој малку ми е чудно Уф ме превариле па затоа и јсс ке и пратам на марама
Здраво, здраво БиЈурселф Марамке мори Марамке Затоа јас кога одам да си купувам чевли, нема за мене.. таа се убаво испокупила Хии, и јас се имав навикнато.. и не ни сакав да го мењам. Ама Скорпионка вчера ми рече ај.. и јас одма ајде ко така
добро сум еве си слушам музиче и се тепам со досадава Ти како си ми ? Кога ќе одиме за Гетта ??? Жапче претходниот аватар ми беше поубав , ама ќе се навикнам и на овај
не ја личи јас ја мислев на пристојна девојка а таа со цигарчето MSkorpionka како си ?? Би одиме другата година ако дојди пак во Мк
Абе, реков јас ќе шмитнеме вон Македонија. Не му се секирај, престојот, патот и све остало оди на моја сметка. Ако не е на моја нема да кандисаш да одиш со мене.
Абе пристојна сум си јас се уште, кога сум дома со моите или роднините Кул сум, убаво вели Скорпионка. Ајм а мениек, маниек... се слуша во позадина на аватаров (само да не ви кажам која е цуцата од фотката ќе се убиете од смеење... неа не и личи овој стил, мене да....ама, пошто ми рекле си личиме затоа е таа на аватарот ) Скорпионке луда си, туку ајде (се однесува за темата зајко)