Што би и кажале на форумџиката над вас? епа не знаев дека ќе има може ќе одам не ми било далеку А кога ќе се одржува?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ма нееееееееееее мора малце да тренирам строгост и ти си малоооооо напиша домашна а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу те замислувам како манекенка. Незнам така ми доаѓа слика за тебе кога ќе ти го видам кор. име а воедно и аватарот! Секогаш оригинален!
Што би и кажале на форумџиката над вас? срце си многу си ми мила Ме потсеќаш на мене и имам некое чуство како да те познавам незнам зашто
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не се нервирај што дечко ти не можел да излезе поради работа,како ќе ти биде тој тебе да те кара ако ти имаш за учење и не можиш да излезеш Поздрав женска,убаво да спиеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе за работење да е немаше ја да се лутам него некои деловни вечери ќе му значеле за работа дрн мрн A ти мила од утре пак да ни бидеш насмеана и со весели постови малце да не расположуваш Лека ноќ поздрав и до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мисс не се нервирај, се ќе се среди Биди во добро расположение!