Пирамидке ги обожавам твоите постови и оној лесен хумор кој го содржат. Задоволство ми е да ги читам. Ме потсетуваш на една моја роднина во чие друштво секогаш уживам
Doozy Сега пред две минути видов. Преубав ти е и овој, ама жал ми е за стариот, некако совршено ти стоеше. Најубава како си?
Јас арна, убила ме досада и учење, а за Петко незнам, уште не сум го видела денес ваљда и тој е арен ДАнгел, името ти почнува на Д а? Затоа ова Д, пред ангелов или нема врска
Не, Д нема никаква врска со моето име, не ја ни има во името, ниту во презимето DAngel e Тhe Angel, The one and only Go-Girl, многу мотивирачко ти е корисничкото име.
Е Пирамид тоа да видиш, може и така се вика не се смеј одма па и ти ... Не бе, она набројување знаеш Петко, Станко...а мене преку глава веќе ми беше вереникот па вереникот, ко некоја тетка не чешма се чуствував и ајт Петко си го крстив...А многу секси име си има во приватен живот Гоу одличен ти е аватаров лиги ми течат ....
Гоу не се вика елемент, компликација се вика Спојлер шала мала Дузи, се одмори ли психички пред првата академска година?
Па ете така, сите имаат мачки, кучки, срциња, балончиња...а само Петко е глушец, леле бе остајте ми го Петко пааааа Пак ти а? Јас па мислев дека заради името ти било, видиш сум погрешила интересно е