^^ Хммм, па не толку дека сум љубител на манга, колку што не сакам да ставам слики од вистински (не)познати мажи (глумци, манекени, пејачи...) со мускулчиња, убави, вакви-такви... Што знам, ми делува некако самобендисано тоа, како да сакам да се истакнам. А вака, си имаш фино цртано типче, и доволно ти е тоа. ^ Ноќва сите упрпани.
Поздрав со песната... Relax, take it easy... Беше на ноќна прошетка http://www.youtube.com/watch?v=O6DIAW6m ... detailpage
Moжеш да ставиш некоја слика која потсеќа на тебе, или дел од тело, и да не ти се гледа лице, ех имаш милион опции- еве угледај се на мојот аватар
А Сесилија е во право - аватарот е слика за нас самите, јас во девојкава што ми е на аватаров се пронаоѓам 100%, затоа што јас сум ист тип на авантурист. Лов, верувам Најтвокер напишал и рецензија, прочитај ја, ќе видиш дали е интересен или не
^^^За вака да истепаш 90 минути е идеален, се гледа во 1 пуштање и има добри фори. =) ^^Па не е баш рецензија, во 20 збора сумирам што мислам за филмот. А инаку, Искри, јас во човечево се пронаоѓам де, црна коса и кафеави очи, фенци до крај! ^ Како е?
Е се си кажа Па и цртаните ликови освен со физички кои се цртани се претставени и со психички особини I like Пајо Паторот
Госпожица е бре, не е госпожа јет. Убав ти е аватарот, најважно е тебе да ти се допаѓа Сеси ќе ти кажам другиот пат, ама ако припадниш не сум јас крива.