Мисче , абе пред 2 саати ми беше ок, излегов имав некоја работа сега 10 минути пробувам, не можам да се логирам
Ми отвори, ама повеќе паника кревам кога не отвара фемина Лов, што да ти кажам тебе- гледам пак ставаш повремено сол во манџите а ? Тоа е- човек за кратко се менува.
Jaс не смеам да мрчам за фејсбук сега, порано пискав колку ме нервира и го бојкотирав не пуштајќи се никогаш, ама сега главен извор на комуникација ми стана Луѓево почнаа да се плашат, вчера ми рекоја дека јас сум го расипала времето пуштајќи се Ти над мене да не се смееш за ова што сега го напишав, јасно?
a мори бела танго ево ме,пак на старо место но не за долго бегам пак од македонија за кратко,секаде ме има само не дома...поздрав сесилија,гледам многу згодна исунчана риба си станала по аватаров.... упс скај ме предвари,поздрав до тебе и скокна ли до Охрида града да го видеш либето?
anastasija85 Скокнав и се наскокав таму Ти беше ли некаде да се одмориш? Марамке маа уште те чекам во Шт да знаеш
Скајче, добар аватар Јас кога бев Шт гледав да те видам, да те познаам по некоја од комбинациите, ама немав среќа- изгледа Ох си била
Море јас тие штипјани што ги видов сите беа набилдани, средени, мачо, мх мх Ама штипјани, охриѓани иста сорта се- скржав народ
Затоа скопјанче со примеси од други градови (нормално, иначе не ќе беше скопјанче) не е лошо А од кај штипјани скржав народ? Јас ич не ги познавам Леле стварно еј и охриѓани, од кај скржави?