Ќути Гоу, не да смеша тоа мое газе мир не му дава - него сега цела сум пресонончана а газето ми е бело - чааре ?
да расчистиме - гзето беше на Пирамида, Гоу Е прчла, а сеси не сум ја стаил ни на крај памет у муабетот со гзињата....ми помина меракот за нејзиното
Сеси тие финтите за на плажа ти текнува? Епа тоа А шо со моево г’зе бе?! Шо го умешавте у муабет бе? Ќе идеме за Охрид? Или готово ти пројде тебе меракот?
Леле Мистери обуздај се, како може меракот за Сесиното газе да ти поминал Па види го, мене не ми поминал..меракот, не па тебе У сите се стрчаа Гоу... прчWо Ајде Пирамитка сега со газот дојде тука да покаже кој е прчла Сеси тркииии
Леле нека го поживее Господ Мистери уште 100 години- ја слушам сега фраер од пелени и се газам од смеење
Прибидејќи јас немам јутјуб, вашиот муабет моментално за мене изгледа прилично надреалистичен и губи смисла. Ама ве поздрави сликава
Џули или фаќај штафета, или рипај, или низок или висок, пошто ова Кенијциве не даваат човек да пише нешто, многу се брзи