Гоу денес си екстра расположена- ги силова овие смајлиња а Пирамид- абе од толку брзање турли тава стана- не се знае кој пие а кој плаќа Џули, кажи и на Пирамид ние од Јамајка сме- кенијците се за маратон,а ние сме спринтери
Е од кога Нигеријци победуваат у трки на 1500 метри? Кенија му е мајката! Јас сум Јамајканка, особено кога се работи за трки на санки Вајлд - преубаво аватарче имаш, нежно, песочно, за мерак. За момент заборавив да трчам на стаза
Сакате со мене да се натпреварувате во спорт? Немојте, ќе изгубите Ја од Eтиопија сум бе Па ова Сесиља над мене? ООооооо Боже А не, добро. На шо ми личи постов? На ништо. Ај за арно за убо нека е
А бе треснав па ти онака Се што е од Африкине е брзо Него сите сме бре ние од Америка, најбрзи се они у се нели ... еве Гоу ќе потврди Eve Sparks od Etiopija e jas od Somalija pu pu ne sum do tolku tenka
Искричко, кога Vampire Diaries , a? Има официјален датум? Мислиш дека Нина Добрев си оди дома за летен распуст, во Бугарија? Би ја начекале на Златните песоци? Ќе го земе Демијан со неа? едит - Вајлд Грл, поздрав и до тебе.
Искро тоа ти е кокошки у кокошарник Вајлд нема штафета веќе, умре комунизмот Trendi brza bre, aj na zdravje odmor
Ајде мене што ми е разбирам, ама на сите вас шо ви е не знам. А Гоу готово шекна - Гоу ова сака објаснување ин прајват Чекај Грл, мора да ти се приближам ти почни да трчаш и пази ноктињата да не си ги искршиме предавајќи ја штафетата! Не се прајт шопска со катана! На! кој и да е над мене, јас веќе ни Кенија, ни Јамајка ни бутур. Јас сум ти Црногорац моментално, седим и одмарам
Секунда ќе го снема човек и сто души те претркале. У, окце ала арабика хелоу А, Џули... ме претрка Ајде и Пирамида.. уште некој?
Трендафилке мор, не е Демијан, ДЕЈМОН е и оти му го згреши името не може за тебе, за мене си е сега само. Аш Врска немам кога ќе излезе нова епизода, ама Дејмон има сцена Спојлер гол каде што е во првата Ти над мене врска немам која си, не стегам преглед, директ испрати, ама знај многу те сакам, иако не знам кај кого ќе заврши ова. Широкограден човек сум, сите ги сакам
шекнав....шејк шејк, објаснување нема....ја мразам америка, сакам да си дојдат од таму печалбарите е џули ова за митка беше објаснувањево