Што би и кажале на форумџиката над вас? Убаво милаа се се поднаив се изиграв искокав изнапеав и така мада кратко траеше ама се на се убаво беше Те сакам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добредојде ако си нова Не сум те сретнала нигде досега.Се надевам на добра дружба
Што би и кажале на форумџиката над вас? na fakultet be srcko,ama za 2-3 dena pak ke se uklucam,malku sum pasivna.ti srcko dobra si?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Осеќам највеќе сме рипале на Дино И јас бев блиску до него сакав да ја прерипнам оградата ама не ми даде тај еден батко там
Што би и кажале на форумџиката над вас? jas bev tocno pred negoviot mikrofon na sredina.do eden sto celo vreme snimase.ti kade bese srcko,moze i sum te videla.pozdrav.ama ne mi teknuva dai te vidov. ne da ripaaaaaaaav skokav najmnogu
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас кај звучникот бев десно од бината леле една сакаше да ме задаве оти ја изгазив Шо ме гајле Дино секој ден не пее за мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добра сум , возбудена утре ќе имам прво предавање на факс Ти како си ?