Абе жабо (се осеќам како мама [таа ме вика жаба]xD) немој уште еднаш сум слушнала стара си била зошто ешко тебе ќе е ... Иначе марамке арна сум...кулирам вечерва
Како сваки ден, мерев населбава, седев на игралиште и то. Реина, локацијава ти е многу интересантна .
Краљице Не сум имењачке по жабовска линија, стара пак ти, млада сум си јас... туку старо се осечам понекад морам да те прашам, што е со шпанскиов јазик и ти... шпански песни гледав чат пат редиш по феминава па... ме занимаше што не кажа Мона и јас да излезев да мерам населба.. ако сликаш да држам светло О марама шпринта
Еј, кај мене во маало се уште има собиранки пред зграда, на клупите во паркче лево-десно и се бистри политика, фудбал се разглобува кој што направил на спортска, кој бил пеперуда, која утакмица наместена била итн..
И кај мене е исто Од тоа време најинтересна ми била криенката (леле колку маки трпеле додека ме најдат, а јас па прав детектив ) Жапче мила пиши си ти со англиско/македонски поддршка разбираме ние
Кај мене се живо се расправа пред зграда ама најчесто се игра карти. Црно -црвена комбинација носи Виторче Марамке зошто не си излезена ова прекрасна сабота вечер ???
Марамо една, ич не се клацкаш у седмица деновиве а? И кога сум веќе тука, да ја замолам Реина ако оди на курс по шпански да ми се обрати во ЛП(ако сака секако )
Умна сум, дечко ми ми се лути како не , се шегувам секоја вечер сум, денес сестра ми е, па ај да не арчам и јас пари. Како не се клацкам, вчера бев со тој 20 и 40
Епа жапче мое јас обожавам шпански песни, шпанскиот си го сметам за втор јазк, дури и во моментов си слушам шпански песни .. Марамке ти имаш мн убава насмевка
Ако планирате да одите со Реина на курс по шпански, јас ви предлагам Каста дива A, Виторија да ти ја видам устата, значи да одам таму устиња кај што постиравте едит: видено и лајкнато од мојата ти била попуна отидов јас на шприци-шприц во понеделник за време пауза за ручок